Bine ai venit pe Mix Romania Forum!
+ Răspunde la thread
Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima
Rezultate de la 1 la 10 din 25
    Nou venit alleeex este la limita imposibilului!

Nu stiu ce rezolutii aveti voi dar a mea este 1024 si trebuie sa trag de bara ca sa vizualizez tot forumul.Majoritatea rezolutiilor folosite sunt ca si a mea, deci nu cred ca este un pas inapoi daca micsorati width-ul .
    In momentu de fata nu stiu care este echipa forumului, poate scrie pe undeva si n-am observat.Eu unul sunt curios care este 'staff-ul' unei comunitati.
    Momentan astea imi vin in minte .. o sa mai revin .

Sheriff Pushi este pe drumul cel bun!

Uite aici stafful: http://forum.mixromania.ro/showgroups.php

Cat despre rezolutie: Am observat si eu asta pe alte calculatoare, in schimb la mine (22" si respectiv 15", ambele widescreen) ramane o bucata destul de mare in margini doar cu fundalul. Asa ca ar trebui sa ne gandim la o solutie de mijloc E greu sa impaci si capra si varza
    Editat ultima oară de Pushi, în data de 05-25-2010 la 11:44 PM.

Deasupra chat-ului.. îţi apare acolo " staff ". Lau e bossu. Eu am monitor de 17inci, şi nu am probleme.

Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Sa stii ca pana acum chiar n-am avut probleme cu rezolutia! Cu "Staff"-ul presupun ca te-ai lamurit!

Referitor la rezolutie, n-a existat decat o singura plangere, si aia la o rezolutie de 1152 x 864, adica ceva ce intalnesti la un pc din 555! O sa tin cont de opinia ta si o sa fac niste teste. Daca vor iesi ok, mai micsorez din latime (presupun ca la asta te referi, nu?).

Bafta si multumim pentru idei!

Grafician maumau este la limita imposibilului!

Problema asta o am si eu acasa pe un monitor de 17 ramane destul de mult spatiu in afara la birou nu am nici un fel de problema poate sa fie si din cauza ca folosesc un monitor de 19

Si as mai avea si eu o propunere:

As dori daca se poate sa se mai creeze un grup pe langa cele 3 deja existente care sa se cheme : Gafician sau ceva in genul acesta.
    Sper ca se poate face asta

Ms pentru intelegere

Quote Postat de maumau View Post
    Problema asta o am si eu acasa pe un monitor de 17 ramane destul de mult spatiu in afara la birou nu am nici un fel de problema poate sa fie si din cauza ca folosesc un monitor de 19

As dori daca se poate sa se mai creeze un grup pe langa cele 3 deja existente care sa se cheme : Gafician sau ceva in genul acesta.

Ms pentru intelegere
    Ce monitor ai? Că şi eu am de 17 şi se vede normal, dacă mai schimbă din setările browser-ului..

Grupurile.. deja am vorbit cu Lau şi cu Tudor( Pushi ) şi vor fi mai multe. Lau se ocupă de acest lucru.

L.E: Nu are merge undeva în dreapta sus.. " Comunitatea românilor de pretutindeni " că doar asta e descrierea forumului ?
    Editat ultima oară de Dany, în data de 05-26-2010 la 02:23 PM.

o sa incerc sa ma mai uit pe la setarile de la mozilla sa vad poate reusesc sa ii dau de cap.
    O sa va anunt daca ajung la un rezultat

Am inteles cu grupurile trebuie sa il cert pe Lau am eu ac de cojocu dumnealui

Spor

Ms pentru intelegere
    Sigur că se poate! Mă bucur că rubrica asta începe să își dovedească utilitatea! Voi crea astăzi grupul "Graficieni".

Quote Postat de Dany View Post
    Ce monitor ai? Că şi eu am de 17 şi se vede normal, dacă mai schimbă din setările browser-ului..

Grupurile.. deja am vorbit cu Lau şi cu Tudor( Pushi ) şi vor fi mai multe. Lau se ocupă de acest lucru.

L.E: Nu are merge undeva în dreapta sus.. " Comunitatea românilor de pretutindeni " că doar asta e descrierea forumului ?
    Am văzut că deja discutați să se voteze o nouă siglă. Dacă tot o să faceți un efort pentru comunitate, v-aș ruga să includeți și motto-ul, imediat sub aceasta. O să postez și în thread-ul respectiv.

o sa incerc sa ma mai uit pe la setarile de la mozilla sa vad poate reusesc sa ii dau de cap.
    O sa va anunt daca ajung la un rezultat

Am inteles cu grupurile trebuie sa il cert pe Lau am eu ac de cojocu dumnealui

Spor
    Numai să încerci!

Nu doar ca o sa incerc o sa si reusesc

Abia aștept!

+ Răspunde la thread
Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima

Permisiuni de postare

• Nu poți posta thread-uri noi
  • Nu poți posta răspunsuri
  • Nu poți posta atașamente
  • Nu îți poți edita postările