Bine ai venit pe Mix Romania Forum!
+ Răspunde la thread
Rezultate de la 1 la 7 din 7

Thread: Kent

Nou venit kent_84 este pe drumul cel bun!

Buna ziua! Poate unii ma cunosc, poate unii nu .... sunt KENT, din Craiova ... bine v-am gasit!
    Am 20+ de ani ... si sunt mindtrubber ...

Sa mai adaug ca in trecut eu, Lau, syrenne si restul faceam echipa in TEAM-UL HUB-ULUI CRAIOVA RDS ONLINE (OP-ZONE)! xD
    Imi place sa ma descriu dar nu in fata unei audiente si mai ales pe internet! Cine ma cunoaste bine, cine nu il invit sa ma cunoasca!
    Ciao!

Sheriff Pushi este pe drumul cel bun!

Bun venit Kent !

Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Quote Postat de kent_84 View Post
    Buna ziua! Poate unii ma cunosc, poate unii nu .... sunt KENT, din Craiova ... bine v-am gasit!
    Am 20+ de ani ... si sunt mindtrubber ...

Sa mai adaug ca in trecut eu, Lau, syrenne si restul faceam echipa in TEAM-UL HUB-ULUI CRAIOVA RDS ONLINE (OP-ZONE)! xD
    Imi place sa ma descriu dar nu in fata unei audiente si mai ales pe internet! Cine ma cunoaste bine, cine nu il invit sa ma cunoasca!
    Ciao!
    Bun venit, colegule! Ma bucur nespus sa ne reunim aici, mai ales ca e alta treaba cand ne organizam intre noi! Sa speram ca si satisfactia va fi pe masura cu acest nou proiect si ca veti tine si voi aproape, pentru dezvoltarea unei comunitati de succes, cum se vrea acest forum (ca e plin netul de forumuri cu 2-3 membri )!

Referitor la "20+ de ani", m-ai dat gata! Explic: Daca tot aveai de gand sa-ti ascunzi varsta, nu iti mai puneai anul nasterii in nick!

Spor la postat si la invitat prieteni pe-aici!

Bun venit! Ai cumva acelaşi nume şi pe 4tuning?

Nou venit kent_84 este pe drumul cel bun!

Salut Dany!
    Sunt si pe 4tuning dar nu prea intru pe acolo ... am intrat in trecut! Nu mai stiu exact ce nick am acolo, ca sunt mai multi pe acolo cu Kent ...
    U esti Dany dupa CvF? ...

Sheriff Pushi este pe drumul cel bun!

El e D.Y pe CF

Quote Postat de kent_84 View Post
    Salut Dany!
    Sunt si pe 4tuning dar nu prea intru pe acolo ... am intrat in trecut! Nu mai stiu exact ce nick am acolo, ca sunt mai multi pe acolo cu Kent ...
    U esti Dany dupa CvF? ...
    Este un cont Kent84 banat pe 4tuning şi e de mult contul..
    Eu am D.Y peste tot..

+ Răspunde la thread

Permisiuni de postare

• Nu poți posta thread-uri noi
  • Nu poți posta răspunsuri
  • Nu poți posta atașamente
  • Nu îți poți edita postările