Bine ai venit pe Mix Romania Forum!
+ Răspunde la thread
Rezultate de la 1 la 3 din 3
    Salut,ma cheama Stefan-Teodor Popescu si sunt din Vulcana de Sus,DB.Am 14 ani(am buletin).Imi place moderarea mult atat pe forumuri,dar si pe trackere(chiar sunt moderator pe un tracker).Ce ma atras aici?Totul...In primul rand sunteti niste oameni de treaba care stiu sa vorbeasca si sa se comporte cu lumea.In al doilea rand aici sunt niste colegi de staff,mai vechi dar pentru mine tot oamenii aia corecti si de treaba vor ramane.Siciliene,Pushi..ce faceti ma? .Persoane ca bunul nostru owner nu prea gasesti..Impresia asta mi-a facut-o din primele convorbiri pe messenger.Vreau sa am o sedere cat mai frumoasa pe MixRomania(de ce nu?) si mai vreau sa ma inteleg perfect cu toate lumea.Deci...BINE V-AM GASIT!

Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Bun venit si tie, teostefan! Spor la postari si la moderare! Asteptam sa vedem cati prieteni iti aduci pe aici! Sunt curios sa vad daca sari de 50!

Sheriff Pushi este pe drumul cel bun!

Bine ai (re)venit teostefan. Sper sa ne intelegem bine aici, atat ca o echipa ce lucreaza pentru permanenta imbunatatire a aceste comunitati cat si ca niste persoane care discuta subiectele aflate aici

+ Răspunde la thread

Permisiuni de postare

• Nu poți posta thread-uri noi
  • Nu poți posta răspunsuri
  • Nu poți posta atașamente
  • Nu îți poți edita postările