Bine ai venit pe Mix Romania Forum!
+ Răspunde la thread
Pagina 1 din 4 1 2 3 ... UltimaUltima
Rezultate de la 1 la 10 din 38
    Cea de-a opta editie a celor mai importante premii ale industriei muzicale romanesti, Romanian Music Awards, organizate de Music Channel si Radio 21, va avea loc in acest an pe data de 10 iulie, la Craiova. In fiecare an, cei mai buni artisti si cele mai bune piese intra in competitie la cele 14 categorii care pot fi votate, incepand de joi 1.06.2010 si pana sambata 10.07.2010, pe site-ul Music Channel, www.1music.ro. Fii tu cel care decide cine este cel mai bun la fiecare dintre cele 14 sectiuni la Romanian Music Awards 2010 si intra www.1music.ro pentru a vota artistul preferat!
    Evenimentul este organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei si Consiliului Local al Municipiului Craiova.

sursa 1music.ro

Grafician Kido13 este pe drumul cel bun!

Draguts!
    Am votat..atat eu, cat si prietenii mei. Sper sa fie ceva frumos.
    Pentru cei care vor fi prezenti..distractie placuta..poate ne vedem acolo.

Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

De votat am votat si eu!

Din pacate n-am cum sa fiu prezent..sunt plecat cu trupa in deplasare.. Parca e un facut, ca exact la fel am patit si anul trecut...

Distractie placuta tuturor celor ce vor merge acolo!

Sheriff Pushi este pe drumul cel bun!

Oricum o sa fie imbulzeala mare + tarani multi acolo, asa ca nu pierzi mare lucru

Quote Postat de Pushi View Post
    Oricum o sa fie imbulzeala mare + tarani multi acolo, asa ca nu pierzi mare lucru
    Mda cum să nu. E un pretext foarte bun ca să stăm afară până la 2-3.

Ne vedem acolo.. pe la 7 ne prezentăm acolo..

Quote Postat de Dany View Post
    Mda cum să nu. E un pretext foarte bun ca să stăm afară până la 2-3.

Ne vedem acolo.. pe la 7 ne prezentăm acolo..
    Tocmai ce vroiam sa te intreb la ce ora ar trebui sa mergem..
    Merci mult pt. ca ai postat asta, Danny.
    Poate avem norocul sa ne vedem prin multimea aia ..

Quote Postat de Kido13 View Post
    Tocmai ce vroiam sa te intreb la ce ora ar trebui sa mergem..
    Merci mult pt. ca ai postat asta, Danny.
    Poate avem norocul sa ne vedem prin multimea aia ..
    La 7 o să fie covorul roşu.. şi pe la 7.30 trebuie să înceapă. Scrie şi pe cvf..

Nu mai intru pe cvf.. ma simt ca in jungla
    Ms mult pt. date

Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Dany, vad ca inca mai suferiti de acest microb "cvf"...pacat.

RMA 2010 se va transmite live pe site-ul www.1music.ro incepand cu ora 19:00 (pentru cei care nu vor merge la spectacol, din diverse conditii).

Artistii nominalizati la cele 14 sectiuni pot fi votati pe site-ul Music Channel, astazi pana la ora 20:00.

Ii veti putea vedea live pe: Alex, Anda Adam, Andreea Balan, Andreea Banica, Blaxy Girls, Claudia Pavel, Connect-R, CRBL, David DJ & Dony, Deepcentral, Deepside Deejays, Delia, Distinto, DJ Andi & Stella, DJ Project & Giulia, Ella, Ellie White, Grasu XXL, Guess Who, Inna, John Puzzle & Miruna, Keo, Liviu Hodor & Tara, Morris, Mossano, Narcotic Sound, Neylini, Play&Win, Puya, Roller Sis & Alice, Ryan & Radu, Smiley, Sunrise INC, Tom Boxer, Vali Barbulescu, Voltaj, Voxis.

Evenimentul este organizat de Music Channel si Radio 21 cu sprijinul Primariei si Consiliului Local al Municipiului Craiova.

Quote Postat de Lau View Post
    Dany, vad ca inca mai suferiti de acest microb "cvf"...pacat.

RMA 2010 se va transmite live pe site-ul www.1music.ro incepand cu ora 19:00 (pentru cei care nu vor merge la spectacol, din diverse conditii).

Artistii nominalizati la cele 14 sectiuni pot fi votati pe site-ul Music Channel, astazi pana la ora 20:00.

Ii veti putea vedea live pe: Alex, Anda Adam, Andreea Balan, Andreea Banica, Blaxy Girls, Claudia Pavel, Connect-R, CRBL, David DJ & Dony, Deepcentral, Deepside Deejays, Delia, Distinto, DJ Andi & Stella, DJ Project & Giulia, Ella, Ellie White, Grasu XXL, Guess Who, Inna, John Puzzle & Miruna, Keo, Liviu Hodor & Tara, Morris, Mossano, Narcotic Sound, Neylini, Play&Win, Puya, Roller Sis & Alice, Ryan & Radu, Smiley, Sunrise INC, Tom Boxer, Vali Barbulescu, Voltaj, Voxis.

Evenimentul este organizat de Music Channel si Radio 21 cu sprijinul Primariei si Consiliului Local al Municipiului Craiova.
    Nu sufăr de nimic. Acolo mi-am făcut contul special pt vânzări-cumpărări. Acum mă uit pe la Odobleja, la vânzări-cumpărări şi la maşini tari din craiova ( văd cum forumiştii care se cred neforumişti cât de inculţi sunt.. invidia, gelozia şi prostia îi roade.. ) în fine..

+ Răspunde la thread
Pagina 1 din 4 1 2 3 ... UltimaUltima

Permisiuni de postare

• Nu poți posta thread-uri noi
  • Nu poți posta răspunsuri
  • Nu poți posta atașamente
  • Nu îți poți edita postările