Ai zis ca nu crezi ca e vreo melodie..eu ti-am dat un exemplu! Sunt prea obosit acum sa stau sa ma mai gandesc, dar iti garantez eu ca mai sunt destule melodiiIn Italia se ascultau inclusiv manele, pentru ca sunt promovate pe acolo prin discoteci si le invata lumea. Deci..nu te pripi sa tragi concluziile!
![]()
La ce a fost acolo nu ma bag, dar la premiile acordate...rau de tot, cel putin din punctul meu de vedere.
Inna a avut cele mai multe premii, la cel mai bun live a castigat Smiley, iar trupe ca Directia 5, Iris si Voltaj(Care la absolut toate concertele lor au facut lumea sa sara si sa tipe). Iar cel mai rau e ca nu organizatorii RMA sunt responsabili pentru asta, ci romanii care au votat...
Important e ca am avut un nou eveniment in Craiova si va garantez ca in toata tara au fost o multime de invidiosi ca nu au avut acest eveniment in orasul lor, mai ales ca (din cate am aflat eu) Primaria Craiova si Consiliul Local nu au cheltuit nici macar 1 leu cu acest eveniment, singura sustinere fiind prin punerea la dispozitie a spatiului de desfasurare si de inchidere a zonei respective (care oricum se inchidea in weekend, fiind zona pietonala).
In rest, totul poate fi pus pe seama organizatorilor, care au mizat pe succesul de anul trecut al evenimentului desfasurat la Craiova si cred ca nu s-au inselat prea tare. Asadar, cu bune si cu rele, am mai avut inca un eveniment important la noi in oras, si ma bucur ca Craiova nu a ajuns totusi chiar un oras "mort" (inca)!
Pai da frate dar Iris si Voltaj , nu canta comerciale . Acum oricine are Puya , Inna , Narcotic Sound si altii pe telefon , nu ai cum sa votezi Voltaj daca in mintea ta de animal prost este numai Puya si Inna , nu am nimic cu saraca femeie , bravo ei pentru tot ce a facut , dar cu live-ul nu are nici o treaba , vorbeste cu negativu la telefon ca nu prea se intalnesc .
Daca era Puya la fiecare nominalizare castiga tot .
Si eu nu inteleg cum bagi la Best Hip Hop , Puya - Change![]()