Bine ai venit pe Mix Romania Forum!
+ Răspunde la thread
Pagina 4 din 4 PrimaPrima ... 2 3 4
Rezultate de la 31 la 38 din 38
    Quote Postat de Lau View Post
    Iti zic eu o melodie si iti zic si trupa: O-Zone - Dragostea din tei! In 2004 cand am fost in Italia, toti care auzeau ca sunt roman, imi fredonau melodia! Si acum foarte multi de acolo o stiu, iti garantez eu! Asa ca..nu te grabi cu afirmatiile!

Live, in sensul ca ii puteai vedea pe viu! Poti cauta si in dictionar sensurile cuvantului, daca ai nelamuriri!
    Da e adevărat live înseamnă şi pe viu..

Mda şi în afară de O-Zone mai e cineva? Rihanna le-a folosit începutul unei melodii, dar le-a dat bani. În rest nu ştiu de o trupă românească care să aibe un succes mare în afară.. în fine..

Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Ai zis ca nu crezi ca e vreo melodie..eu ti-am dat un exemplu! Sunt prea obosit acum sa stau sa ma mai gandesc, dar iti garantez eu ca mai sunt destule melodii In Italia se ascultau inclusiv manele, pentru ca sunt promovate pe acolo prin discoteci si le invata lumea. Deci..nu te pripi sa tragi concluziile!

Nou venit LizSo18 este la limita imposibilului!

Quote Postat de Lau View Post
    Live, in sensul ca ii puteai vedea pe viu! Poti cauta si in dictionar sensurile cuvantului, daca ai nelamuriri!
    Eram ironic

O alta melodie iti dau eu daca vrei Akcent - French Kiss ( In clip sunt portinui din concertele din Olanda si Spania )
    Si tot de la Akcent - Kyle
    Editat ultima oară de LizSo18, în data de 07-14-2010 la 11:58 PM.

Sheriff Pushi este pe drumul cel bun!

La ce a fost acolo nu ma bag, dar la premiile acordate...rau de tot, cel putin din punctul meu de vedere.

Inna a avut cele mai multe premii, la cel mai bun live a castigat Smiley, iar trupe ca Directia 5, Iris si Voltaj(Care la absolut toate concertele lor au facut lumea sa sara si sa tipe). Iar cel mai rau e ca nu organizatorii RMA sunt responsabili pentru asta, ci romanii care au votat...

Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Important e ca am avut un nou eveniment in Craiova si va garantez ca in toata tara au fost o multime de invidiosi ca nu au avut acest eveniment in orasul lor, mai ales ca (din cate am aflat eu) Primaria Craiova si Consiliul Local nu au cheltuit nici macar 1 leu cu acest eveniment, singura sustinere fiind prin punerea la dispozitie a spatiului de desfasurare si de inchidere a zonei respective (care oricum se inchidea in weekend, fiind zona pietonala).

In rest, totul poate fi pus pe seama organizatorilor, care au mizat pe succesul de anul trecut al evenimentului desfasurat la Craiova si cred ca nu s-au inselat prea tare. Asadar, cu bune si cu rele, am mai avut inca un eveniment important la noi in oras, si ma bucur ca Craiova nu a ajuns totusi chiar un oras "mort" (inca)!

Nou venit LizSo18 este la limita imposibilului!

Quote Postat de Pushi View Post
    La ce a fost acolo nu ma bag, dar la premiile acordate...rau de tot, cel putin din punctul meu de vedere.

Inna a avut cele mai multe premii, la cel mai bun live a castigat Smiley, iar trupe ca Directia 5, Iris si Voltaj(Care la absolut toate concertele lor au facut lumea sa sara si sa tipe). Iar cel mai rau e ca nu organizatorii RMA sunt responsabili pentru asta, ci romanii care au votat...
    Pai da frate dar Iris si Voltaj , nu canta comerciale . Acum oricine are Puya , Inna , Narcotic Sound si altii pe telefon , nu ai cum sa votezi Voltaj daca in mintea ta de animal prost este numai Puya si Inna , nu am nimic cu saraca femeie , bravo ei pentru tot ce a facut , dar cu live-ul nu are nici o treaba , vorbeste cu negativu la telefon ca nu prea se intalnesc .
    Daca era Puya la fiecare nominalizare castiga tot .
    Si eu nu inteleg cum bagi la Best Hip Hop , Puya - Change

Sheriff Pushi este pe drumul cel bun!

Quote Postat de LizSo18 View Post
    This is, this is the life

Quote Postat de LizSo18 View Post
    Pai da frate dar Iris si Voltaj , nu canta comerciale . Acum oricine are Puya , Inna , Narcotic Sound si altii pe telefon , nu ai cum sa votezi Voltaj daca in mintea ta de animal prost este numai Puya si Inna , nu am nimic cu saraca femeie , bravo ei pentru tot ce a facut , dar cu live-ul nu are nici o treaba , vorbeste cu negativu la telefon ca nu prea se intalnesc .
    Daca era Puya la fiecare nominalizare castiga tot .
    Mda.

PUYA – Change (ft. George Hora & Kamelia): Winner @ Best Male

GUESS WHO – Locul Potrivit: Winner @ Best Hip-Hop

Acu ce zici?

+ Răspunde la thread
Pagina 4 din 4 PrimaPrima ... 2 3 4

Permisiuni de postare

• Nu poți posta thread-uri noi
  • Nu poți posta răspunsuri
  • Nu poți posta atașamente
  • Nu îți poți edita postările