Bine ai venit pe Mix Romania Forum!
+ Răspunde la thread
Rezultate de la 1 la 7 din 7

Thread: Kido..

Grafician Kido13 este pe drumul cel bun!

Hey .. rudele imi zic Maria, dar pt. prieteni sunt Kido, Kidutsa, Kidolino, Keedie, Mary, Mery ..sau cum vreti voi..
    Sunt din Craiova.
    De-a lungul timpului 'am facut niste pasiuni' pt. muzica house, sport, masini, arta fotografica, s.a.
    'Ma declar fericita' sa spun ca practic cu succes unul din cele mai frumoase, dar si grele sporturi, si anume dans sportiv (de performanta).
    Sunt o fire deschisa si calma, sunt perfectionista, mereu inconjurata de oameni, avand un mare numar de prieteni, iubesc distractia, muzica buna, plimbarile, majoritatea animalelor, sunt foarte vorbareata. Sistematizarea si organizarea pana la cel mai mic detaliu, pot sa spun ca, sunt atu-uri ale mele, de altfel si caracteristici ale zodiei in care ma aflu (fecioara, daca va intrebati). Am un spirit critic uneori, dar in majoritatea cazurilor nu se dovedeste a fi un lucru rau.
    Hai gata ca deja v-am plictisit ..

Have fun!
    Take care!
    See you soon..

Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Nu ne-ai plictisit deloc! Bun venit in comunitatea noastra si ma bucur ca ai facut pasul de a te prezenta aici, pentru ca si ceilalti membri sa isi faca o idee despre tine!

Spor la postat si asteptam sa vedem caracteristicile zodiei cum isi spun cuvantul!

Bafta!

Crede-ma..o sa-si spuna cuvantul
    Merci mult pt. primirea calduroasa, Lau!

Mai vorbim..

Maniac ! Kirax este la limita imposibilului!

Bine ai venit Mărie!!!! :-*

Quote Postat de Kirax View Post
    Daca imi mai zici asa..vin la tine pe strada si te atarn in gard
    !
    Cataleene

PS: Bine te-am gasit

Quote Postat de Kirax View Post
    Câţi ani ziceai că ai?

Quote Postat de Kido13 View Post
    Hey .. rudele imi zic Maria, dar pt. prieteni sunt Kido, Kidutsa, Kidolino, Keedie, Mary, Mery ..sau cum vreti voi..
    Sunt din Craiova.
    De-a lungul timpului 'am facut niste pasiuni' pt. muzica house, sport, masini, arta fotografica, s.a.
    'Ma declar fericita' sa spun ca practic cu succes unul din cele mai frumoase, dar si grele sporturi, si anume dans sportiv (de performanta).
    Sunt o fire deschisa si calma, sunt perfectionista, mereu inconjurata de oameni, avand un mare numar de prieteni, iubesc distractia, muzica buna, plimbarile, majoritatea animalelor, sunt foarte vorbareata. Sistematizarea si organizarea pana la cel mai mic detaliu, pot sa spun ca, sunt atu-uri ale mele, de altfel si caracteristici ale zodiei in care ma aflu (fecioara, daca va intrebati). Am un spirit critic uneori, dar in majoritatea cazurilor nu se dovedeste a fi un lucru rau.
    Hai gata ca deja v-am plictisit ..

Have fun!
    Take care!
    See you soon..
    Maria bun venit! Sperăm să te simţi bine aici. În rest o descriere frumoasă am de comentat la faza cu având un număr mare de prieteni. Toţi mi-au zis-o şi o să zic şi eu la rândul meu. În viaţă ai decât o mână de prieteni adică.. în jur de 5. Prieteni buni zic.

Merci mult Dany, bine te-am gasit !
    Sunt sigura ca o sa ma simt bine.
    Cat despre prieteni..da,stiu ca in viata ai foarte putini prieteni adevarati, mi-ai mai spus asta si m-am convins si singura..dar eu ma refeream la totalitatea prietenilor.
    Pentru ca prietenii adevarati sunt ca familia ta, le spui orice, te inteleg, te cunosc..bla bla, stii tu..dar mai exista si genul de prieteni carora nu le impartasesti secretele tale..dar poti sa-i consideri prieteni pt. ca te simti bine in compania lor si te distrezi. Oricum..imi place sa fiu inconjurata de oameni, in general, de orice fel, pt. a cunoaste diverse caractere ca sa pot sa-mi selectez prietenii mai tarziu

+ Răspunde la thread

Permisiuni de postare

• Nu poți posta thread-uri noi
  • Nu poți posta răspunsuri
  • Nu poți posta atașamente
  • Nu îți poți edita postările