Bine ai venit pe Mix Romania Forum!
+ Răspunde la thread
Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Rezultate de la 1 la 10 din 12
    Nou venit Denny este la limita imposibilului!

Suporterii germani au realizat o lista cu pedepsele pentru Paul: sa fie prajit, facut sushi, fript la gratar, aruncat la rechini sau bagat in salata de fructe. De asemenea, unii dintre microbisti au realizat chiar si cantece impotriva "prezicatorului minune".
    Dupa ce au fost invinsi de spanioli dau vina pe caracatita...voi ce credeti?

suporterii germani nu au decat sa plece acasa !
    paul este seful lor ... ce caracatita inteleapta
    daca il gatesc nici nu se mai califica la euro 2012
    go spain !!!! long live paul

Pai o sa plece
    Spania castiga :X
    Cu David Villa in frunte

Pai ce putem crede?Avand in vedere ca spaniolii ofera oricat pe acel cefalopod care le-a prezis si victoria din finala cu Olanda mai nou dorind sa il faca pe Paul mascota echipei nationale,eu zic ca germanii vor fi nevoiti sa isi caute alta caracatita sa o faca sushi sau paella chiar daca Intreaga natiune germana a prins ura pe caracatita Paul,atunci cand molusca-profeta a prezis iesirea echipei nationale a nemtilor din Cupa Mondiala de Fotbal 2010,nu au ce sai faca , PAUL IS VIP NOW

Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Caracatita tradatoare )

Si-apoi..numa` nume de neamt nu e Paul!

Am pronosticat ca Spania ia campionatul! Sper sa nu ma insel!

Sheriff Pushi este pe drumul cel bun!

A innebunit lumea de tot. Tare imi e frica de scenariul din Idiocracy, pentru ca ar putea deveni real

Grafician Kido13 este pe drumul cel bun!

Sa fim seriosi
    Daca in halul asta am ajuns.. sa credem ca o caracatita prezice viitorul...pfff
    In caz ca Spania castiga [lucru la care se asteapta toata lumea]..nu va fi din cauza ca asa a 'zis' Paul..va fi din cauza ca joaca bine sau pur si simplu au noroc
    Daca eu spun ca am visat azinoapte ca o sa castige Olanda, spun si scorul si minutul in care se va/vor da gol/goluri ma crede toata lumea?! Cred ca o sa fiu mascota echipei

Ramane sa vedem daca Paulica a avut dreptate !

SPANIAAAAAAA!!!!!!!
    Editat ultima oară de Kido13, în data de 07-12-2010 la 12:04 AM.

Nesimţită caracatiţă. Am observat că toate fetele ţin cu David V. A ratat astă seară.. şi na.. îl apreciaţi că e frumos. Drăguţul de el..

Sheriff Pushi este pe drumul cel bun!

Quote Postat de Dany View Post
    Nesimţită caracatiţă. Am observat că toate fetele ţin cu David V. A ratat astă seară.. şi na.. îl apreciaţi că e frumos. Drăguţul de el..
    "Dragutul ghe el"

Daaaaa chiar e dragut
    Conteaza ca Spania a castigat
    Si Paul a avut dreptate

+ Răspunde la thread
Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Permisiuni de postare

• Nu poți posta thread-uri noi
  • Nu poți posta răspunsuri
  • Nu poți posta atașamente
  • Nu îți poți edita postările