Bine ai venit pe Mix Romania Forum!
+ Răspunde la thread
Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Rezultate de la 1 la 10 din 18
    Nou venit LizSo18 este la limita imposibilului!

Hepeea la toata lumea !
    A mai evoluat un pic forumul de la ultima mea vizita pe aici , insa dupa parerea mea ar mai fi loc de ceva in plus .
    In primul rand , nu credeti ca ar trebui create mai multe rank-uri si eventual o " legenda " deasupra chat-ului care sa arate culoarea fiecarui sa stim si noi cine face parte sau nu din staff , bun trecand peste asta . Si ca tot suntem la capitolul chat , ar fi mai folositor daca ar fi in partea de sus a forumului , pentru ca vezi mai repede un mesaj un anunt sau pur si simplu o simpla discutie .
    Meniul din Header ( Forum , Bazar ) , ma gandesc pentru a naviga mai usor ar trebui adaugate mai multe meniuri pentru a folosi la ceva acel meniu de navigare , in afr de completat px temei .

O ultima propunere , moderatorii ce pretentii aveti de la useri sa posteze unde trebuie daca voi insisi postati aiurea .
    Editat ultima oară de LizSo18, în data de 07-11-2010 la 04:29 PM. Motiv: Ceva de adaugat :)

Nou venit simplity este la limita imposibilului!

Tema mi se pare prea simpla... si prea..."basic".
    Incercati sa schimbati tema si sa adaugati niste widgeturi interesante, sau cel putin creati un header mare.

Sheriff Pushi este pe drumul cel bun!

Cam asta a fost si ideea temei, sa fie simpla, fara briz-brizuri si usor de navigat. Daca sti o tema care crezi ca s-ar potrivi mai bine, te asteptam sa ne-o arati, vom lua in considerarea orice propunere.

Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Quote Postat de simplity View Post
    Tema mi se pare prea simpla... si prea..."basic".
    Incercati sa schimbati tema si sa adaugati niste widgeturi interesante, sau cel putin creati un header mare.
    Numele tau de utilizator ar trebui sa indrume exact spre actuala tema, nu spre una de tip "sorcova" Ca idee, nu incercam sa copiem pe nimeni! Totul s-a facut in urma unor discutii pe care le-am avut impreuna cu membrii de baza ai acestei comunitati. Pe viitor e posibil sa apara totusi o bara laterala, dar in header nu voi umbla prea curand! Singurele variante de modificare a header-ului sunt valabile in cazul in care se va vota o noua sigla pentru comunitate si in cazul in care se va incheia vreun parteneriat de publicitate prin sistemul de bannere! Multumim mult pentru sfaturi si sa stii ca ne bucura opiniile tale, insa, ca idee, mai bine te-ai documenta sa vezi cum arata tema "basic" a acestui tip de forum si abia apoi sa spui ca arata BASIC! Bafta!

Quote Postat de Pushi View Post
    Cam asta a fost si ideea temei, sa fie simpla, fara briz-brizuri si usor de navigat. Daca sti o tema care crezi ca s-ar potrivi mai bine, te asteptam sa ne-o arati, vom lua in considerarea orice propunere.
    Cam asa zic si eu! E chiar primul care zice ca ar fi "basic"! Chiar am zambit cand am vazut!

Quote Postat de LizSo18 View Post
    Hepeea la toata lumea !
    A mai evoluat un pic forumul de la ultima mea vizita pe aici , insa dupa parerea mea ar mai fi loc de ceva in plus .
    In primul rand , nu credeti ca ar trebui create mai multe rank-uri si eventual o " legenda " deasupra chat-ului care sa arate culoarea fiecarui sa stim si noi cine face parte sau nu din staff , bun trecand peste asta . Si ca tot suntem la capitolul chat , ar fi mai folositor daca ar fi in partea de sus a forumului , pentru ca vezi mai repede un mesaj un anunt sau pur si simplu o simpla discutie .
    Meniul din Header ( Forum , Bazar ) , ma gandesc pentru a naviga mai usor ar trebui adaugate mai multe meniuri pentru a folosi la ceva acel meniu de navigare , in afr de completat px temei .

O ultima propunere , moderatorii ce pretentii aveti de la useri sa posteze unde trebuie daca voi insisi postati aiurea .
    Tie nu apucai sa iti raspund, asa ca sa le luam pe rand:
    1. Ce vrei sa spui prin rank-uri ? Grupuri sau useri catalogati in functie de posturi ? Pentru Grupuri exista deja un thread iar rank-urile ajung momentan. Daca ai idei, nu le pastra pentru tine !
    2. Daca vrei sa vezi cine face parte si cine nu din staff ai un buton care iti arata fiecare categorie a fiecarui membru din staff, e chiar ceva mai sus de chat.
    3. Eu sunt de parerea ca chat-ul ar arata chiar rau in partea de sus, pana la urma ideea unui forum este aceea de discutii pe baza unui subiect intre mai multe persoane, nu palavrageala, si chat-ul e mai mult pentru mici aberatii.
    4. Momentan nu avem nimic important de pus acolo, dar vor aparea de indata ce ne vom dezvolta.

Cat despre ultima propunere: sper ca nu e vorba de mine, iar cand vezi ca un moderator gresete poti folosi functia de report(butonu ala cu un triunghi si in el semnul exclamarii) sau imi spui mie si ma voi ocupa.

Nu nu ma refer la tine . Butonul de report , nici pe craiova forum nu raspunde nimeni dar o sa incerc . Iar daca iti spun tie , pe aici toti sunt prieteni ( la staff ma refer ) din inainte ca forumul sa existe , iar asta valoreaza mai mult decat un report facu de cineva , deci nu prea cred ca se rezolva ceva .

Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Quote Postat de LizSo18 View Post
    Nu nu ma refer la tine . Butonul de report , nici pe craiova forum nu raspunde nimeni dar o sa incerc . Iar daca iti spun tie , pe aici toti sunt prieteni ( la staff ma refer ) din inainte ca forumul sa existe , iar asta valoreaza mai mult decat un report facu de cineva , deci nu prea cred ca se rezolva ceva .
    Se pare ca faci cateva confuzii si vreau sa lamurim clar urmatoarele aspecte:

1. Aici nu este Craiova Forum si niciun alt forum! Asa ca in locul tau as evita astfel de comparatii, pentru ca sunt de prisos si denota o mentalitate care nu prea incanta lumea in general.

2. Singurul prieten, dinainte de a se infiinta acest forum, a fost Pushi, restul aparand pe parcurs. Acest lucru nu are cu nimic de-a face cu faptul ca, daca mi se va reporta ca a incalcat Pushi regulamentul, nu voi lua masurile de rigoare! Aici nu se fac exceptii, pentru ca de-aia ne-am muncit o noapte la reguli, ca sa fie ok. In general, daca pleci de la idei preconcepute, mai bine nu le mai expui, riscand sa dai in latura penibilului.

Bafta!

Exact cum a zis si Lau, degeaba compari, pentru ca singurele puncte comune sunt denumirea de "forum" si vBulletin-ul. Iar daca unul din prietenii mei va incalca regulamentul, nu voi inchide ochii; ii piermit sa ma mai injure pe mine cand iesim la un suc, dar pe forum avem amandoi niste reguli de respectat. Sper ca ai inteles

Am inteles . Imi cer scuze daca am deranjat cu compartiile .

Nu facem si noi un meet ceva la un strand terasa ceva ?

+ Răspunde la thread
Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Permisiuni de postare

• Nu poți posta thread-uri noi
  • Nu poți posta răspunsuri
  • Nu poți posta atașamente
  • Nu îți poți edita postările