Bine ai venit pe Mix Romania Forum!
+ Răspunde la thread
Pagina 2 din 2 PrimaPrima 1 2
Rezultate de la 11 la 16 din 16
    Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Quote Postat de Pushi View Post
    Avem pagina de Facebook. Dani o stie ca eu zic pas la retelele de socializare
    Dani se pare ca a cam disparut din peisaj. S-ar putea sa aiba o surpriza nu tocmai placuta de la 1, daca e omu` interesului.

Moderator Dead Pony este pe drumul cel bun!

despre carti.

Sheriff Pushi este pe drumul cel bun!

Quote Postat de Dead Pony View Post
    despre carti.
    Nu cred ca sunt destui care sa discute atat de mult despre carti. Deschideti subiectele la cafenea si daca vor fi destule facem sectiune noua pentru ele

Quote Postat de Dead Pony View Post
    despre carti.
    Eu zic ca un thread dedicat cartilor, citite de fiecare, ar fi mai mult decat suficient. Si la "Colțul vesel - Locu` de taină" ar fi chiar binevenit!

Quote Postat de Pushi View Post
    Avem pagina de Facebook. Dani o stie ca eu zic pas la retelele de socializare
    Pai da ce strica niste vizite in plus. Ca si asa e nebunie cu facebook-ul..

Quote Postat de Lau View Post
    Dani se pare ca a cam disparut din peisaj. S-ar putea sa aiba o surpriza nu tocmai placuta de la 1, daca e omu` interesului.
    Ce om al interesului? Nu am mai postat pe forum pt ca eram doar noi inainte. In rest acum cu Tudor am mai impartit flayere.

In fine.. deocamdata nu ii lipseste nimic. Trebuie doar useri inregistrati si activi.

Sa revenim on-topic! S-au postat cateva sectiuni la propunerea noilor membri, asa ca astept si de la membrii cu experienta propuneri in continuare. Pentru asta exista acest thread. O sa includem si o rubrica pentru frumusete, denumita "Beauty", la sugestia lui DeadPony! Astept propunerile voastre in continuare! Multumim!
    Editat ultima oară de Pushi, în data de 11-23-2010 la 02:37 PM.

+ Răspunde la thread
Pagina 2 din 2 PrimaPrima 1 2

Permisiuni de postare

• Nu poți posta thread-uri noi
  • Nu poți posta răspunsuri
  • Nu poți posta atașamente
  • Nu îți poți edita postările