Bine ai venit pe Mix Romania Forum!
+ Răspunde la thread
Rezultate de la 1 la 3 din 3
    Nou venit morpheus19 este la limita imposibilului!

Ma numesc Claudiu, sunt din Bals dar de vreo 3 ani stau prin Bucuresti. Am terminat facultatea de ingineri la Craiova, o facultate placuta dar nu am avut ce face cu ea.... Ca si pasiuni am muzica disco(ani '90), putin hip-hop si ce mai este pe la radio. Am in total vreo 26 de ani si sunt destul de capos(zodia berbecului in caz ca interesa pe cineva...),dar este bine ca exista lume care ma corecteaza cand am nevoie.Precizez de pe acum ca nu prea am timp sa postez "thread-uri" sau sa comentez pe la sectiuni. Am zis sa trec si eu pe aici sa nu mai zica domnu' Lau ca nu intru niciodata pe forumul lui..."V-am pupat... pe portofele "...as vrea eu...[/COLOR][/B]
    Editat ultima oară de morpheus19, în data de 07-17-2010 la 07:26 PM.

Sheriff Pushi este pe drumul cel bun!

Bun venit !

Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Quote Postat de morpheus19 View Post
    Ma numesc Claudiu, sunt din Bals dar de vreo 3 ani stau prin Bucuresti. Am terminat facultatea de ingineri la Craiova, o facultate placuta dar nu am avut ce face cu ea.... Ca si pasiuni am muzica disco(ani '90), putin hip-hop si ce mai este pe la radio. Am in total vreo 26 de ani si sunt destul de capos(zodia berbecului in caz ca interesa pe cineva...),dar este bine ca exista lume care ma corecteaza cand am nevoie.Precizez de pe acum ca nu prea am timp sa postez "thread-uri" sau sa comentez pe la sectiuni. Am zis sa trec si eu pe aici sa nu mai zica domnu' Lau ca nu intru niciodata pe forumul lui..."V-am pupat... pe portofele "...as vrea eu...[/COLOR][/B]
    O surpriza pe masura! Sincer sa fiu, pana in noaptea asta habar nu aveam ca ai postat ceva pe aici! Nu-mi ramane decat sa-ti urez si eu bine ai venit in comunitate alaturi de noi si sper din toata inima ca aceasta este doar prima dintre multe alte postari ce vor urma din partea ta! Succes si ai grija de tine pe-acolo!

+ Răspunde la thread

Permisiuni de postare

• Nu poți posta thread-uri noi
  • Nu poți posta răspunsuri
  • Nu poți posta atașamente
  • Nu îți poți edita postările