Bine ai venit pe Mix Romania Forum!

Vizualizează rezultatele: Continuăm proiectul Mix România Forum sau nu?

Voturi
7. You may not vote on this poll
  • DA, vreau ca Mix Romania Forum să continuie!

7 100.00%
  • Nu, nu doresc să continuăm acest proiect. Ne oprim aici.

0 0%
  • Nu mă interesează. Faceți ce vreți!

0 0%
Anunț închis
Rezultate de la 1 la 7 din 7
    Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Asa cum o spune si titlul acestui thread, vreau opiniile voastre sincere, pentru a stii daca mergem mai departe pe acest drum, sau ne oprim aici. In ultima vreme am constatat un interes scazut din partea voastra, asa ca n-am putut sa nu-mi pun intrebarea daca are arost sa facem ceea ce facem aici. Ca idee, zilele astea au fost si niste probleme cu hostul, asa ca intentionam sa schimb firma care ne asigura gazduirea, pentru un plus de viteza si calitate, dar vreau sa stiu daca am sustinatori in proiectul asta, sau fac doar de dambla.

De asemenea iau in considerare si modificarea acestui brand (Mix Romania) pentru un domeniu mai general, forumul urmand sa ramana, cu ceva modificari. Inca n-am luat nicio decizie, asa ca, momentan, vreau sa stiu sincer din partea voastra daca doriti ca acest proiect (Mix Romania Forum) sa continuie asa cum a inceput! Va multumesc pentru intelegere.

Eu zic sa ramana asa cum e. Inceputul e mai greu..

Nou venit LizSo18 este la limita imposibilului!

Si eu , am primit aici raspunsuri mai bune si mai rapide decat pe alte forumuri . Si oriunde inceputul este greu .

Nou venit simplity este la limita imposibilului!

Eu zic ca forumul e deabia la inceput. Deocamdata, ar trebui sa ramana asa cum e. Nu e cazul pentru schimbari majore, etc. Utilizatorii pot aparea foarte repede, in orice clipa! Insa forumul nu are "experienta". Aceasta "experienta" va aparea pe parcurs. "Cu rabdarea treci si marea..."

The Father of Drifts ! Sicilianul este pe drumul cel bun!

Forumul a inceput, el se poate modifica pe parcurs in fel si chip.

Nu cred ca asta e un motiv sa punem Stop.Avem concurenta deci ar trebui sa ne intrige la mai mult.

Eu am votat pentru, si pe viitor voi fi alaturi de Mix Romania, asa cum va fi.

Grafician maumau este la limita imposibilului!

Ba nene eu zic ca ar trebui sa continuam de ce vrei sa te opresti?ai vazut rasp la poll sunt toate pt Da....
    numai bine

Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Cu 7 voturi pentru, consider ca acest sondaj si-a atins obiectivul de a ne lamuri daca mergem mai departe cu acest proiect sau ba!
    Drept urmare, am achizitionat un nou server, ceva mai rapid, mai stabil si cu optiuni mult mai bune decat cel anterior. Acum sa vad cata implicare va fi si din partea celor care au votat pentru!
    Imi pare rau ca evenimentele personale din ultima vreme m-au tinut departe de acest proiect, dar iata ca am decis cu totii sa nu-l abandonam si sa mergem la un nivel superior cu acesta!

Discutam in zona de administrare despre restul!

Succes!

Anunț închis

Permisiuni de postare

• Nu poți posta thread-uri noi
  • Nu poți posta răspunsuri
  • Nu poți posta atașamente
  • Nu îți poți edita postările