Bine ai venit pe Mix Romania Forum!
+ Răspunde la thread
Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Rezultate de la 1 la 10 din 13

Thread: Neata!

V.I.P. LuciFUB este la limita imposibilului!

Deci e 8 seara, totusi neata. . M-am gandit ca dupa ce am impartit flyere cu mixromania sa imi fac totusi cont, am ezitat doar pentru ca nu prea sunt eu cu forumurile.
    Deci.. eu sunt Luci, dar cred ca asta era deja evident. Am.. aproape 16 ani. In odobleja. Si.. si.. restu' raman de aflat pe parcurs.

Sheriff Pushi este pe drumul cel bun!

Bun venit !

Te asteptam si prin celelalte threaduri. Bafta la postat !

Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Quote Postat de LuciaFUB View Post
    Deci e 8 seara, totusi neata. . M-am gandit ca dupa ce am impartit flyere cu mixromania sa imi fac totusi cont, am ezitat doar pentru ca nu prea sunt eu cu forumurile.
    Deci.. eu sunt Luci, dar cred ca asta era deja evident. Am.. aproape 16 ani. In odobleja. Si.. si.. restu' raman de aflat pe parcurs.
    Bun venit, Luci!

Ai o bila alba, de la bun inceput, in special pentru faptul ca ai inceput cu dreptul si ne-ai dat o mana de ajutor! Acum, tine de fiecare dintre noi de viitorul acestei comunitati. Eu m-am zbatut pentru a asigura un domeniu, o gazduire buna, o platforma stabila si o promovare atat cat mi-a permis timpul liber!

Pe mai departe sper sa vad si sustinerea voastra si sa facem o treaba cat mai buna! Pentru membrii activi, vor fi si ceva concursuri de sarbatori, daca se "misca" treaba!

Pana una-alta, bun venit in Mix Romania Forum!

Grafician Kido13 este pe drumul cel bun!

Buna beibi Shedere cat mai placuta si...si ..si
    Cam atat

Bine ai venit !

Quote Postat de Lau View Post
    Bun venit, Luci!

Ai o bila alba, de la bun inceput, in special pentru faptul ca ai inceput cu dreptul si ne-ai dat o mana de ajutor! Acum, tine de fiecare dintre noi de viitorul acestei comunitati. Eu m-am zbatut pentru a asigura un domeniu, o gazduire buna, o platforma stabila si o promovare atat cat mi-a permis timpul liber!

Pe mai departe sper sa vad si sustinerea voastra si sa facem o treaba cat mai buna! Pentru membrii activi, vor fi si ceva concursuri de sarbatori, daca se "misca" treaba!

Pana una-alta, bun venit in Mix Romania Forum!
    Saru'mana.
    Eu ma pun calumea pe forumeala.
    Deja incepe sa-mi placa.

Quote Postat de LuciaFUB View Post
    Saru'mana.
    Eu ma pun calumea pe forumeala.
    Deja incepe sa-mi placa.
    Ia sa te vedem!

Poti incepe prin a face o lista in thread-ul asta!

Nou venit alexvampir este la limita imposibilului!

ceau LUci. Bun venit iti urez si io, si am o intrebare in ce clasa esti in odobleja? nu de alta dar si io sunt tot din Odobleja. astept raspunsul tau! multa bafta in continuare!

Sunteti multi din Odobleja pe aici! Poate punem de-un meet dupa ce terminam campania cu flyerele!

Nici azi n-am reusit sa ajung sa trimit la Braila flyerele pentru Sicilianul, dar trebuie sa-mi fac timp pana la urma! Damn time..

Nou venit alexvampir este la limita imposibilului!

Aha si unii spun ca astia din Odobleja au capu' mare si nu stiu sa se distreze ci doar sa invete.
    Eu zic ca se inseala amarnic pentru ca nu e deloc asa. ca sa intrii in Odobleja e ceva si nu trebuie neaparat sa inveti incontinuu.
    Si apropo Lau punem si de-un meet. de ce nu?

Quote Postat de alexvampir View Post
    ceau LUci. Bun venit iti urez si io, si am o intrebare in ce clasa esti in odobleja? nu de alta dar si io sunt tot din Odobleja. astept raspunsul tau! multa bafta in continuare!
    10 E , scuze acum am vazut.

+ Răspunde la thread
Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Permisiuni de postare

• Nu poți posta thread-uri noi
  • Nu poți posta răspunsuri
  • Nu poți posta atașamente
  • Nu îți poți edita postările