Bine ai venit pe Mix Romania Forum!
+ Răspunde la thread
Pagina 2 din 2 PrimaPrima 1 2
Rezultate de la 11 la 20 din 20
    Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Quote Postat de Sicilianul View Post
    Lau ai putea folosi acelasi sistem ca referali, intelegi la ce ma refer.

Eu mereu la comentarii si unde a fost sa introduc propriul site, am bagat forumul, daca pe viitor am sa aduc pe cineva, am sa te anunt
    Depinde la ce fel de sistem de referrali te referi tu. (M-as bucura sa exemplifici). Cat despre promovare..eu ma ocup pe cat posibil de toate aspectele ce privesc acest domeniu, dar sunt mereu deschis la orice propunere benefica pentru noi toti, cei de pe aici.

The Father of Drifts ! Sicilianul este pe drumul cel bun!

Pai daca eu vreau sa aduc pe cineva, ii ofer un link specificat [...\r=sicilianul] si el sa isi faca contul pe el, astfel se va sti cine pe cine a invitat.

Quote Postat de Sicilianul View Post
    Pai daca eu vreau sa aduc pe cineva, ii ofer un link specificat [...\r=sicilianul] si el sa isi faca contul pe el, astfel se va sti cine pe cine a invitat.
    Pana una-alta, ce-ai facut cu flyerele? Niciun rezultat concret?

Le-am dat intai pe la prieteni si mai am, dar astept sa fie ceva mai important prin oras, ori cand mai e deschis GreenClub, sa las pe mese.

Nou venit kopflex este la limita imposibilului!

In primul rand nu " pot " aduce prietenii mei pe aici pentru simplul fapt ca ei nu stiu ca eu o ard si pe internet ci doar ca am un ID de messenger pe care intru din joi in pasti cate o ora 2-3 pe internet descarc un film si ma uit la el.
    In al doilea rand, acest forum e putin cam greu de crescut pentru ca stiti si voi la fel de bine ca mine ca e concurenta MARE la CvForum.. stiti despre ce vorbesc nu?
    Eu caut o comunitate nici mica dar nici mare pentru a activa pe ea.. ceva unde se poate discuta despre ORICE, iar membrii sa scrie coerent , nu cu: sh, sy etc. Intr-un timp ma gandeam sa incerc sa fac ceva de gen, dar am zis mai greu de unu singur si in oricine dupa internet nu poti avea incredere. Dupa cum am zis nu vreau ca prietenii mei sa stie daca pe internet am un blog ca exemplu , ma ocup cu tampenii , agat femei sau mai stiu eu ce.. practic viata virtuala difera de viata de zii cu zii.
    Ceva ce ar ajuta la cresterea forumului in primul rand eu cred ca ar fii :
    Reclama / Spam / Link excange / etc pentru a aduce membri.
    Curatenia si restrangerea prin categorii a subforumurilor, mai aranjate.. mai ordonate.
    Trebuie sa facem posturi ce-i care putem fii activi , posturi atractive , discutii intre noi pentru a atrage atentia vizitatorului de a citii si posta.
    Editat ultima oară de kopflex, în data de 11-19-2011 la 11:30 AM.

Quote Postat de kopflex View Post
    In primul rand nu " pot " aduce prietenii mei pe aici pentru simplul fapt ca ei nu stiu ca eu o ard si pe internet ci doar ca am un ID de messenger pe care intru din joi in pasti cate o ora 2-3 pe internet descarc un film si ma uit la el.
    In al doilea rand, acest forum e putin cam greu de crescut pentru ca stiti si voi la fel de bine ca mine ca e concurenta MARE la CvForum.. stiti despre ce vorbesc nu?
    Eu caut o comunitate nici mica dar nici mare pentru a activa pe ea.. ceva unde se poate discuta despre ORICE, iar membrii sa scrie coerent , nu cu: sh, sy etc. Intr-un timp ma gandeam sa incerc sa fac ceva de gen, dar am zis mai greu de unu singur si in oricine dupa internet nu poti avea incredere. Dupa cum am zis nu vreau ca prietenii mei sa stie daca pe internet am un blog ca exemplu , ma ocup cu tampenii , agat femei sau mai stiu eu ce.. practic viata virtuala difera de viata de zii cu zii.
    Ceva ce ar ajuta la cresterea forumului in primul rand eu cred ca ar fii :
    Reclama / Spam / Link excange / etc pentru a aduce membri.
    Curatenia si restrangerea prin categorii a subforumurilor, mai aranjate.. mai ordonate.
    Trebuie sa facem posturi ce-i care putem fii activi , posturi atractive , discutii intre noi pentru a atrage atentia vizitatorului de a citii si posta.
    In primul rand tin sa-ti multumesc pentru sugestii si opinii! Conteaza enorm o parere sincera, tocmai pentru a lamuri eventualele incertitudini. Voi incerca sa-ti raspund punctual:

1. Am inteles ca doresti sa-ti tii ascunsa activitatea de pe internet, desi nu stiu in ce masura te va ajuta asta, sau mai bine zis nu stiu pe ce durata! (pana la urma tot vei fi gasit, iti garantez ).
    2. Acest forum a fost creat TOCMAI IN IDEEA de a fi un loc pentru toata lumea, un loc in care sa ne gasim raspunsuri la intrebari si probleme care ne intereseaza si afecteaza pe fiecare. Daca as fi vrut sa II INTREC pe cei de la CF, as fi inclus 10-15-20 de insi in echipa pe care i-as fi renumerat pe masura si as fi investit in publicitate, concursuri, s.a.m.d. Ideea este ca ne-am limitat sa facem ceea ce s-a putut pe aici, cu resurse proprii. Eu am cumparat domeniul, eu suport gazduirea acestui forum, eu am facut flyere si cateva campanii de promovare..Pushi si cu Dany au facut campanii de promovare pe Facebook, respectiv Google+, cat si pe blogurile lor personale (hostate de asemenea la noi). Deci, fiecare a facut cate ceva, din proprie initiativa (ma refer la cei CARE CHIAR AU VRUT SA FACA CEVA). De asemenea, Sicilianul este un membru care m-a surprins neasteptat de placut. Atunci cand toti ceilalti au fugit de pe aici (inclusiv eu am lipsit mult timp, din cauza "altor probleme" (personale) sa zicem, el a tras tare si a propus subiecte noi, a tras semnale de alarma, etc. Pentru asta va avea aprecierea mea mereu!
    3. Cred si sper din tot sufletul ca aici este locul in care iti vei gasi si tu ceea ce cauti, asa cum am gasit si noi la un moment dat. Asta era si ideea pentru care a fost creat forumul. Referitor la categorii, noi zicem ca sunt FOARTE ORGANIZATE si astept sa-mi zici concret unde ai vazut tu ca nu ar fi ceva la locul lui!

Sunt foarte de acord cu tine si la capitolul "trebuie sa facem posturi atractive, discutii intre noi, etc"! Din partea mea vei avea toata sustinerea! Referitor la campaniile de promovare, tin sa te anunt ca "Spam" si "Link exchange" nu prea mai ajuta in asa mare masura (de altfel, Link exchange s-a tot incercat", iar cu Spam nu sunt de acord).

Iti multumesc mult pentru ideile expuse si te astept oricand cu orice alte intrebari, propuneri, sugestii, critici, orice!

O duminica placuta sa ai!

Nou venit kopflex este la limita imposibilului!

Referitor la punctul 1. Cam greu, nu detin nici un domeniu, nici un host.. nimic pe numele real si nici FB sau Hi5 nu am. Pe fiecare forum am cate un user diferit... cam greu sa se faca legatura, mai usor aici ca am specificat ca prin Sicilianul am ajuns, deci altul inafara de el nu are cine sa stie pe orice forum intru cu proxy mai putin pe asta.( Ma rog.. chesitile astea e spre binele meu din viata de zi cu zi, nu va ganditi ca sparg nasa. )
    Punctul 2. Sunt destul de sigur ca nu ai facut forumul cu ideea sa ii intreci pe cei de la CvF si daca iti puneai asta in minte cred ca.... greu de realizat, de acord cu mine da ?
    La categorii.. aranjarea lor ma refer la ceva mai restrans daca ma intelegi nu-mi vine in minte la 7:21 cuvinte sa te fac sa ma intelegi. Facute in asa fel incat scroll-ul sa fie mai mic la pagina, intelegi ? Asa mi se pare ceva mai " uniform " si la locul lui.
    Am sa incerc sa-mi gasesc si eu locul meu aici, am sa incerc sa ajut la dezvoltare, dar nu mai devreme de 6 Decembrie, am de invatat pentru un examen, dupa ce rezolv cu asta, am sa incerc sa promovez si eu aici asa cum pot.
    Editat ultima oară de kopflex, în data de 11-21-2011 la 07:29 AM.

Quote Postat de kopflex View Post
    Referitor la punctul 1. Cam greu, nu detin nici un domeniu, nici un host.. nimic pe numele real si nici FB sau Hi5 nu am. Pe fiecare forum am cate un user diferit... cam greu sa se faca legatura, mai usor aici ca am specificat ca prin Sicilianul am ajuns, deci altul inafara de el nu are cine sa stie pe orice forum intru cu proxy mai putin pe asta.( Ma rog.. chesitile astea e spre binele meu din viata de zi cu zi, nu va ganditi ca sparg nasa. )
    Punctul 2. Sunt destul de sigur ca nu ai facut forumul cu ideea sa ii intreci pe cei de la CvF si daca iti puneai asta in minte cred ca.... greu de realizat, de acord cu mine da ?
    La categorii.. aranjarea lor ma refer la ceva mai restrans daca ma intelegi nu-mi vine in minte la 7:21 cuvinte sa te fac sa ma intelegi. Facute in asa fel incat scroll-ul sa fie mai mic la pagina, intelegi ? Asa mi se pare ceva mai " uniform " si la locul lui.
    Am sa incerc sa-mi gasesc si eu locul meu aici, am sa incerc sa ajut la dezvoltare, dar nu mai devreme de 6 Decembrie, am de invatat pentru un examen, dupa ce rezolv cu asta, am sa incerc sa promovez si eu aici asa cum pot.
    Bafta multa iti doresc, atunci! Trage tare si te asteptam cu vesti bune! Ma bucur ca esti o persoana cu care putem face treaba. Si, ca sa incheiem subiectul "CF"..daca vroiam sa fac un proiect sa-i dobor, crede-ma ca nu faceam un forum. Pe ei nu forumul ii tine in viata, ci doar o simpla parte a lui care a prins radacini datorita publicitatii si parteneriatelor, iar cand spun asta stiu detalii complete (si crede-ma ca am ajutat si eu pe acolo cu multe pe parte tehnica . Gandeste-te ca forumul asta este tradus manual de mine, de unul singur, nopti intregi la rand nedormite, etc. Pushi ti-o poate confirma, intrucat a fost cam singurul care imi raporta frazele pe care le "saream". Am facut doar o traducere partiala, intrucat una oficiala nu era pentru limba romana, iar ce am gasit era mai varza decat cea pe care am facut-o eu asa nepriceput, cum sunt. Sunt convins ca au mai ramas lacune, dar cel putin la partea de interfata pentru utilizatori zic eu ca e destul de ok. Cu restransul categoriilor mai vedem cand termini cu examenul..trebuie vazut concret cam ce a prins la public si ce nu. Somn usor!

Sheriff Pushi este pe drumul cel bun!

Ne bucuram cand mai apare cate-un utilizator care ne spune parerea sa sincera si vrea sa ajute. Intr-adevar, Lau a muncit foarte mult la acest forum,doar eu cat i-am zis sa traduca, unde mai pui si ce a facut singur. In ultimul timp nu am mai postat nici eu, doar Siciliaul si Lau ce mai intrau din cand in cand si acum ca am ramas fara calculator e si mai greu.
    Eu unul cred ca forumul putea ajunge peste renumitul forum local, dar si peste cele nationale(ar fi fost greu, dar nu imposibil).
    Iti doresc si eu mult succes la examen si te asteptam cu idei si propuneri.

Ca sa completez cele de mai sus intro fraza scurta si concisa: Bun venit kopflex, o sa pastrez anonimitatea ta si de asemenea ca si ceilalti apreciez sinceritatea.

+ Răspunde la thread
Pagina 2 din 2 PrimaPrima 1 2

Permisiuni de postare

• Nu poți posta thread-uri noi
  • Nu poți posta răspunsuri
  • Nu poți posta atașamente
  • Nu îți poți edita postările