Bine ai venit pe Mix Romania Forum!
+ Răspunde la thread
Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Rezultate de la 1 la 10 din 13
    Nou venit Slayer_tibi se gândește ce bine i-ar fi fost cu buline verzi la reputație!

Salut, sunt Tibi din Craiova.

Din plictiseala m-am gandit sa postez si eu pe forumul vostru. Nu prea sunt genul care sa stea si sa urmareasca forumuri.
    M-a invitat o prietena azi si-am zis ca asa e frumos, intai sa faci un post in care sa te prezinti.

Ma plictisesc destul de repede si am nevoie de chestii noi care sa ma provoace.

Ce sa va zic... despre hobby-uri ? Imi place muzica - cred ca e cel mai mare hobby al meu (cam de toate genurile... depinde de starea sufleteasca) si cred ca am cat de cat o cultura muzicala. Fotografia si iesitul in cluburi.

Moderator Dead Pony este pe drumul cel bun!

ce prietena e aia? ai secrete,a?

Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Quote Postat de Slayer_tibi View Post
    Salut, sunt Tibi din Craiova.

Din plictiseala m-am gandit sa postez si eu pe forumul vostru. Nu prea sunt genul care sa stea si sa urmareasca forumuri.
    M-a invitat o prietena azi si-am zis ca asa e frumos, intai sa faci un post in care sa te prezinti.

Ma plictisesc destul de repede si am nevoie de chestii noi care sa ma provoace.

Ce sa va zic... despre hobby-uri ? Imi place muzica - cred ca e cel mai mare hobby al meu (cam de toate genurile... depinde de starea sufleteasca) si cred ca am cat de cat o cultura muzicala. Fotografia si iesitul in cluburi.
    Bun venit pe aici, Tibi! Sa stii ca, daca nu facem lucruri utile, toti ne plictisim! Referitor la chestiile noi care sa aduca provocari, tin sa te anunt ca fiecare dintre noi contribuie la asta, inclusiv tu! Cu cat ne provocam intre noi la diferite discutii, cu atat ne vom simti cat mai in largul nostru si poate ne si adunam la o intrunire sa dam intr-un vin fiert (ca tot vine iarna )!

Una peste alta, ma bucur ca ai ajuns aici si sper sa iti faca la fel de multa placere cat ne face si noua ca ni te-ai alaturat!

Spor la postat!

Nou venit Slayer_tibi se gândește ce bine i-ar fi fost cu buline verzi la reputație!

@Lau merci
    @Dead Pony una creata

not anymore

Nou venit alexvampir este la limita imposibilului!

Ceau Tybi. Iti urez si io bun venit pe forum, si in legatura cu prietena care te-a adus aici, e din Odobleja?

Sheriff Pushi este pe drumul cel bun!

Bine ai venit Tibi ! Speram sa te simti cat mai bine aici si sa gasesti ce cauti. Spor la postat si sper sa ne vedem si prin celelalte threaduri.

@Alex: Nu iti dadusi seama cine e prietena ?

dar tu ti-ai dat?

Mda prietena e dead pony. ..

Bun venit Tibi !

multumesc pt "bun venit"-uri

+ Răspunde la thread
Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Permisiuni de postare

• Nu poți posta thread-uri noi
  • Nu poți posta răspunsuri
  • Nu poți posta atașamente
  • Nu îți poți edita postările