Bine ai venit pe Mix Romania Forum!
+ Răspunde la thread
Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Rezultate de la 1 la 10 din 15

Thread: Sunt Stefan

Nou venit Nafets este la limita imposibilului!

Sunt Stefan si asta ar trebui sa lamureasca tot. Nu este vina mea ca nu poti sa intelegi profunzimea vorbelor mele nescrise... oricum, numai un cititor (interesat de cititoare asa ca luati-o ca pe o exprimare..) de stele poate intelege pe jumatate gandurile mele din stele adunate.
    Astea fiind spuse, Pony este principalul vinovat ca sunt aici, debitand... ca un nf cum am fost catalogat, tot felul de porcarii. Sunt activ.. asa ca am sa dau la mesaje ca la vasle.. pana obosesc.

Moderator Dead Pony este pe drumul cel bun!

tu dai din casa )) apreciez ca ai venit ! un contract in plus!

Sheriff Pushi este pe drumul cel bun!

Bun venit Stefan ! Ne bucuram sa te avem printre noi si te asteptam si prin celelalte threaduri

Bine v-am gasit!

bine te-am adus

Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Quote Postat de Nafets View Post
    Sunt Stefan si asta ar trebui sa lamureasca tot. Nu este vina mea ca nu poti sa intelegi profunzimea vorbelor mele nescrise... oricum, numai un cititor (interesat de cititoare asa ca luati-o ca pe o exprimare..) de stele poate intelege pe jumatate gandurile mele din stele adunate.
    Astea fiind spuse, Pony este principalul vinovat ca sunt aici, debitand... ca un nf cum am fost catalogat, tot felul de porcarii. Sunt activ.. asa ca am sa dau la mesaje ca la vasle.. pana obosesc.
    Bine c-ai venit! Se pare ca poneiu` vrea sa-mi faca o concurenta acerba la pozitia de veteran(vad ca esti de-o seama cu mine)! Ideea este ca uite-asa ne adunam, unul cate unul si sper sa facem o treaba de calitate. Profunzimea vorbelor tale nescrise vom vedea daca o intelegem sau nu, insa cert este ca, atata timp cat vei fi pe aici, poti considera ca ai o gașcă de amici cu care sa schimbi o vorba la bine sau la rau! Bun venit inca o data si spor la postat! Daca sunteti cumintei, poate se lasa cu un meet cu vin fiert, cat de curand! (da` voi nu stiti asta deocamdata, da?)

cum adica sa iti fac concurenta?!

Sheriff Pushi este pe drumul cel bun!

Pai momentan el e cal mai mare invitator

Quote Postat de Lau View Post
    Bine c-ai venit! Se pare ca poneiu` vrea sa-mi faca o concurenta acerba la pozitia de veteran(vad ca esti de-o seama cu mine)! Ideea este ca uite-asa ne adunam, unul cate unul si sper sa facem o treaba de calitate. Profunzimea vorbelor tale nescrise vom vedea daca o intelegem sau nu, insa cert este ca, atata timp cat vei fi pe aici, poti considera ca ai o gașcă de amici cu care sa schimbi o vorba la bine sau la rau! Bun venit inca o data si spor la postat! Daca sunteti cumintei, poate se lasa cu un meet cu vin fiert, cat de curand! (da` voi nu stiti asta deocamdata, da?)
    Bine ca v-am gasit! Acum un moment de liniste in profunzimea ei... (ma imaginez cum ma scobesc in nas sa dau si bine )

Bine ai venit Stefan!
    Ne bucuram ca avem cativa " nebuni " pe aici. Promitem ca o sa ne adaptam la standardele dumneavoastra!

+ Răspunde la thread
Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Permisiuni de postare

• Nu poți posta thread-uri noi
  • Nu poți posta răspunsuri
  • Nu poți posta atașamente
  • Nu îți poți edita postările