Bine ai venit pe Mix Romania Forum!
+ Răspunde la thread
Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Rezultate de la 1 la 10 din 13

Thread: me Jane

Irina 25 craiova...si cu asta am terminat cu asl-ul ca parca asa se facea la prezentari pe vremea mea

O sa cam dati si de mine p-aci...d-acu nainte si tot poneiului trebuie sa-i multumiti pentru asta.
    Promit solemn ca (cel putin) in urmatoarele trei sapt sa intru zilnic pe forum, sa citesc toate postarile si sa dau macar un mesaj.
    Promit sa scriu o reteta de prajitura la gastronomie si sa incerc o reteta postata.
    Promit ca voi incerca sa nu fiu enervanta si, pe cat posibil, sa dau dovada de inteligenta

In rest ...sanatate ca e mai buna decat toate!

Moderator Dead Pony este pe drumul cel bun!

cu mana la inimioara ?

Sheriff Pushi este pe drumul cel bun!

Bun venit ! Se pare ca poneiul chiar vrea sa ne ajute cu forumul. Astept sa discutam si prin celelalte threaduri sa vad cat de enervanta poti fi(si cat de inteligenta)

i am helpful! (sa mi se duca reputatia! sau sa mi se faca.) she's witty!

Uite, nu mai e zero

Da mai mult de atat nu merge, cearta-l pe Lau ca el e mecanicu in asta

dar tu de ce ai 10? vreau si eu !

Noi doi avem 10 pentru ca...nu stiu stiu de ce avem noi 10. Meritam ! Te-as ajuta, dar acele puncte nu se pot edita

warm welcome!
    Poney...as witty as they come si ...mai zii mai zii, doar ma stii modesta!
    Multumesc Pushi, o sa incerc sa ajut si eu cu forumul...in limita posibilitatilor. Cat despre enervanta si inteligenta...you haven.t seen nothing yep!
    lol...suna a amenintare!chiar ca mi.s modesta

eu ma bucur deocamdata ca...imi cresc postarile...deh...fiecare se lauda cum poate
    Editat ultima oară de Pushi, în data de 11-09-2010 la 09:15 PM.

Bring it on !

PS: Incearca sa nu mai faci double post, decat daca e neaparat nevoie sau nu poti edita postul precedent

Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Quote Postat de INA View Post
    Irina 25 craiova...si cu asta am terminat cu asl-ul ca parca asa se facea la prezentari pe vremea mea

O sa cam dati si de mine p-aci...d-acu nainte si tot poneiului trebuie sa-i multumiti pentru asta.
    Promit solemn ca (cel putin) in urmatoarele trei sapt sa intru zilnic pe forum, sa citesc toate postarile si sa dau macar un mesaj.
    Promit sa scriu o reteta de prajitura la gastronomie si sa incerc o reteta postata.
    Promit ca voi incerca sa nu fiu enervanta si, pe cat posibil, sa dau dovada de inteligenta

In rest ...sanatate ca e mai buna decat toate!
    Hey! Bun venit in comunitate, INA! Ai cam enumerat o gramada de promisiuni pe acolo..sa te vad cum te tii de ele!

Ma bucur mult ca ai venit alaturi de noi..acu` asteptam sa te vedem cat mai activa! Have fun!

+ Răspunde la thread
Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Permisiuni de postare

• Nu poți posta thread-uri noi
  • Nu poți posta răspunsuri
  • Nu poți posta atașamente
  • Nu îți poți edita postările