Femeile sunt mai "balonate" decat barbatii?
Ati observat ca-n reclamele de la Activia (care promoveaza iaurtul pt un mai bun tranzit intestinal... fara gaze) apar numai femei?
Concluzia nu poate fi decat una: femeile sunt niste basinoase!![]()
Femeile sunt mai "balonate" decat barbatii?
Ati observat ca-n reclamele de la Activia (care promoveaza iaurtul pt un mai bun tranzit intestinal... fara gaze) apar numai femei?
Concluzia nu poate fi decat una: femeile sunt niste basinoase!![]()
no love, atat barbatii cat si femeile au tot atatea gaze (stiu pt ca am vazut documentar. nu intreba de ce). depinde insa de ce manci!
Nu, dar de obicei pe barbati nu ii intereseaza asa mult, as ca se adreseaza publicului feminin
i knew thatdar se pare ca cei care se ocupa de marketing la activia au alta parere... sau poate cred ca femeile sunt mai fricose sa let one out
Poate c-ar trebui sa schimb intrebarea: Femeile se tem de "baloane"?
Editat ultima oară de Slayer_tibi, în data de 11-10-2010 la 12:05 AM.
Nu, ma intelegi gresit. Eu voiam sa zic ca-s putin mai botaniste
N-ai observat ca cei de la teleshopping au produse pentru femei cel mai mult ? Sau ca de obicei daca scrie "Oferta" femeile cumpara ? Probabil e ceva cu ADN-ul. Nu zic ca e vorba de toate, dar sunt multe asa
da! si?
asta inseamna ca sunt botaniste?! what the f!i heart shopping. nu de la teleshoppingul ala de la tv, in general.
stii de ce au mai multe pt femei? pt ca femeile vor mai mult de la ele!
Asa e, barbatii nu se ingrijesc la fel de mult ca femeile(exceptand metrosexualii), dar nici neingrijiti nu sunt