Ei bine de curand am aflat de aceasta companie, cei drept din greseala. Mi sa oferit ocazia sa fac parte din ea, ca si distribuitor in prima faza. Pe scurt, Hyberlife este o firma internationala de MLM-uri, facand parte din marea corporatie Wellness, care este axata in principal pe produsele naturale menite sa te ajute sa slabesti, sa te cureti de grasimile interioare si de tot ceea ce dauneaza corpului uman. Produsele lor pot veni atat ca un inlocuitor perfect pentru mesele de peste zi, bogate in nutrienti si numai substante benefice corpului, astfel ajutandu-te sa slabesti. Sau pot fi consumate ca un supliment de elemente nutritive si de detoxifiere pentru corpul uman.
Pana acum ei nu mi-au oferit decat motive bune si chiar financiare puternice. Singura problema ar fi ca trebuie sa iti dedici timpul, atat cat vrei sa castigi, unii oameni facand cariera din asta si castigand pe luna peste 2000-3000$. Recunosc ca toti oamenii pe care i-am cunoscut in cadrul companiei arata bine, chiar si la varste inaintate, pot spune chiar ca fetele si femeile arata super bine, si toti arata plin de viata, ca si cand ar fi sponsorizati de RedBull.
Vreau sa va intreb pe cei care ati avut contact sau stiti ceva concret, sau macar aproape, daca Hyberlife chiar este un stil viata sanatos si care te face sa devii un nou om. Astept pareri si obiectii din partea oricui sub orice forma.![]()

Răspunde cu citat