Bine ai venit pe Mix Romania Forum!
+ Răspunde la thread
Rezultate de la 1 la 4 din 4
    The Father of Drifts ! Sicilianul este pe drumul cel bun!

Ei bine de curand am aflat de aceasta companie, cei drept din greseala. Mi sa oferit ocazia sa fac parte din ea, ca si distribuitor in prima faza. Pe scurt, Hyberlife este o firma internationala de MLM-uri, facand parte din marea corporatie Wellness, care este axata in principal pe produsele naturale menite sa te ajute sa slabesti, sa te cureti de grasimile interioare si de tot ceea ce dauneaza corpului uman. Produsele lor pot veni atat ca un inlocuitor perfect pentru mesele de peste zi, bogate in nutrienti si numai substante benefice corpului, astfel ajutandu-te sa slabesti. Sau pot fi consumate ca un supliment de elemente nutritive si de detoxifiere pentru corpul uman.

Pana acum ei nu mi-au oferit decat motive bune si chiar financiare puternice. Singura problema ar fi ca trebuie sa iti dedici timpul, atat cat vrei sa castigi, unii oameni facand cariera din asta si castigand pe luna peste 2000-3000$. Recunosc ca toti oamenii pe care i-am cunoscut in cadrul companiei arata bine, chiar si la varste inaintate, pot spune chiar ca fetele si femeile arata super bine, si toti arata plin de viata, ca si cand ar fi sponsorizati de RedBull.

Vreau sa va intreb pe cei care ati avut contact sau stiti ceva concret, sau macar aproape, daca Hyberlife chiar este un stil viata sanatos si care te face sa devii un nou om. Astept pareri si obiectii din partea oricui sub orice forma.

Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Eu unul nu am auzit de aceasta firma pana acum si crede-ma, chiar am idee despre majoritatea MLM-urilor din tara. Ca idee, pana acum toate m-au convins ca sunt "o apa si-un pamant"! Nu neg calitatea unor anumite produse de la anumite firme (Amway, 4ever, etc), ca as fi neam prost, dar preturile sunt pe masura, iar mentalitatea romanilor nu poate fi schimbata prea usor, mai ales in ziua de azi, cand sunt indobitociti zilnic cu televizorul, radio-ul, presa scrisa, s.a.m.d.

Deci, in concluzie, n-as putea sa-ti spun ce stil de viata sanatos ti-ar aduce cei de la Hyberlife, dar, daca nu sunt cunoscuti deloc in tara, nu stiu cata incredere poti avea in ei. Tu stii mai bine ce sa alegi! Eu unul m-as mai documenta!

The Father of Drifts ! Sicilianul este pe drumul cel bun!

Sunt foarte cunoscuti, insa nu in totalitate de romani. Cand zic asta, ma refer la faptul ca in Piata Unirii din Bucuresti la magazinul Cocor, odata la 12minute apare reclama cu Herbalife. Reclama e imensa si se vede de la mare distanta. Noaptea deasupra Guvernului, apare alta reclama cu Herbalife, de aceasta data e reclama cu neoane, care e aprinsa toata noaptea. Herbalife e raspandit in peste 74 de tari, ei sponsorizeaza si fotbalul international, si nutritionisti fotbalistilor folosesc produsele. Sunt mai multe chestii de genul, insa nustiu ce sa cred...Desii am aceeasi parere despre MLM-uri ca si tine Lau.

Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Quote Postat de Sicilianul View Post
    Sunt foarte cunoscuti, insa nu in totalitate de romani. Cand zic asta, ma refer la faptul ca in Piata Unirii din Bucuresti la magazinul Cocor, odata la 12minute apare reclama cu Herbalife. Reclama e imensa si se vede de la mare distanta. Noaptea deasupra Guvernului, apare alta reclama cu Herbalife, de aceasta data e reclama cu neoane, care e aprinsa toata noaptea. Herbalife e raspandit in peste 74 de tari, ei sponsorizeaza si fotbalul international, si nutritionisti fotbalistilor folosesc produsele. Sunt mai multe chestii de genul, insa nustiu ce sa cred...Desii am aceeasi parere despre MLM-uri ca si tine Lau.
    Hei! Pai stai asa, ca nu mai inteleg nimic! Ori e HyberLife, ori e HerbaLife? Hotaraste-te!

+ Răspunde la thread

Tag-uri pentru acest thread

Permisiuni de postare

• Nu poți posta thread-uri noi
  • Nu poți posta răspunsuri
  • Nu poți posta atașamente
  • Nu îți poți edita postările