Dupa cum zice si titlul ne-am hotarat sa facem un meet, va fi saptamana asta si vreau sa ziceti toti care sunt zilele in care ati putea veni. De asemenea asteptam si sugestii pentru locatie, sau alte sugestii.
Dupa cum zice si titlul ne-am hotarat sa facem un meet, va fi saptamana asta si vreau sa ziceti toti care sunt zilele in care ati putea veni. De asemenea asteptam si sugestii pentru locatie, sau alte sugestii.
Poate o facem chiar joi, cand e si deschiderea eMAG in Craiova. Impacam si varza si capra si ne ratoim si la o cafea / un suc la "carciuma" de-acolo!![]()
Dupa 2 eu sunt prezent. Poate chiar mai devreme, in functie de cum sunt orele
Pai atunci hai s-o facem la 3, cand ies si eu de la lucru! Oricum, o sa ma interesez in prealabil la ce ora se face deschiderea! Asteptam si alte opinii!
Pai.. daca ma fac bine cu picioru' vin si eu, dar nu joi. E balu de la automatica.![]()
uhm......what?eu nu sunt pusa la punct, si tre sa ma informez. deci...what?
Va mai scriu eu inca o data, ca poate nu il intelegeti pe Lau:
Joi, la ora 3 mergem la deschiderea eMAG, care o sa fie in real, dupa care stam la un suc/bere/cafea la barul din real
pai si de ce nu intrebati daca pot toti la ora 3 joi ?! really now. sau va duceti doar voi doi ?![]()