Bine ai venit pe Mix Romania Forum!
+ Răspunde la thread
Rezultate de la 1 la 7 din 7

Thread: Bun gasit

Bine am gasit pe toata lumea, prefer ca lumea sa ma stie drept aveqetura. Sunt noua pe acest forum, dar experienta mea in forumuri este indelungata - de, umblatura pe intenet, cale lunga, frate !

Sper ca sunteti cu totii sanatosi si astept intrebari din partea vostra. Am o singura rugaminte : nu ma intrebati de varsta. E subiect tabu !

The Father of Drifts ! Sicilianul este pe drumul cel bun!

Bine ai venit la noi. Eu sunt sigur ca o sa te simti bine alaturi de noi si ca vei gasi aici un loc unde iti vei regasi multe raspunsuri la intrebari dintre cele mai delicate si complicate.

O zi buna in continuare!

Sheriff Pushi este pe drumul cel bun!

Bine ai venit printre noi ! Speram sa te simti cat mai bine pe aici, iar daca zici ca ai experienta pe forumuri este cu atat mai bine, pentru ca noi am incercat sa fim oarecum diferiti fata de unele forumuri. De asemenea speram sa vi cu idei noi. Ca tot ai zis ca preferi sa te simt drept Aveqetura, inseamna ceva ?

PS: Data nasterii folosita la inregistrare e reala ? Ramane intre noi, eram doar curios (unul din defectele mele)

Data nasterii folosita in inregistrare este cat se poate de reala si de aici tot felul de glume proaste la "adresa" varstei mele.

Aveqetura este o semnatura a unui coleg de-al tatalui meu si a devenit a doua identitate a mea. Nu are de-a face cu meseria de avocat daca la asta te-a dus gandul.

Mai astept si alte intrebari din partea voastra. Multumesc de urarile de bun-venit.

Am si eu doua nelamuriri :

1. "Colt" pentru artisti - scriitori, poeti, fotografi - aveti ?
    2. La voi se pastreaza alineatele ? (Alea din word)

Sheriff Pushi este pe drumul cel bun!

Nu vad de ce s-ar face glume pe seama varstei. Oricum, dupa cum am promis nu voi spune nimanui, iti respect dorinta

Coltul pentru artisti urmeaza sa fie facut, iar sectiune de fotografie deja exista. Cat despre alineate...cred ca da, Lau e profesorul in detaliile tehnice pe aici, asa ca sa asteptam sa vina.

Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Quote Postat de Pushi View Post
    Nu vad de ce s-ar face glume pe seama varstei. Oricum, dupa cum am promis nu voi spune nimanui, iti respect dorinta

Coltul pentru artisti urmeaza sa fie facut, iar sectiune de fotografie deja exista. Cat despre alineate...cred ca da, Lau e profesorul in detaliile tehnice pe aici, asa ca sa asteptam sa vina.
    A venit!

Quote Postat de Aveqetura View Post
    Bine am gasit pe toata lumea, prefer ca lumea sa ma stie drept aveqetura. Sunt noua pe acest forum, dar experienta mea in forumuri este indelungata - de, umblatura pe intenet, cale lunga, frate !

Sper ca sunteti cu totii sanatosi si astept intrebari din partea vostra. Am o singura rugaminte : nu ma intrebati de varsta. E subiect tabu !
    In primul rand, buna dimineata (ca deja am sarit iar de ora 12 noaptea ( ) si bun venit alaturi de noi pe "tarlalele" acestei comunitati! Ma bucur nespus sa avem alaturi de noi un membru asa de experimentat, drept pentru care vreau sa te rog sa ne dovedesti ca ai avut ce invata de pe toate celelalte forumuri pe care ai "colindat" si ca va fi foarte benefic pentru acest forum, alaturi de tot ceea ce incercam si noi sa facem pentru a-l dezvolta, dupa puterile si interesul fiecaruia.

Lasand polologhia deoparte, tin sa te anunt ca varsta nu va reprezenta niciodata un impediment aici si cu atat mai putin discriminarile de orice fel, sau orientarile fiecaruia, de orice natura. Oameni suntem toti si e loc pentru toata lumea! O sa fac si un loc de dat cu capu`, pan` la urma, pentru cei care nu se suporta!

Referitor la intrebarile tale de mai sus, iti voi raspunde in ordinea in care le-ai adresat.

1. "Colt" pentru artisti - scriitori, poeti, fotografi - nu avem (cel putin, nu in formatul acesta). Asa cum a sugerat si Pushi mai sus, avem categorii dedicate artelor vizuale si audiovizuale (acea categorie "Foto-Video"). Propunerea ta ma face sa iau in calcul varianta unei regandiri a acelei categorii si sa extindem domeniile din ea. Spre exemplu, am putea-o denumi "Colt pentru artisti", iar in ea sa includem toate domeniile de interes ale artelor (asta daca ti se pare o solutionare ok a propunerii tale).

2. Nu am inteles exact la ca te referi cu acele alineate, dar poti incerca si poti edita, daca nu-ti place ce a iesit.

Mentionez ca orice sugestie este binevenita, cu rugamintea ca data viitoare sa fie postata in rubrica de Opinii si propuneri.
    Iti doresc inca o data bun venit pe acest forum si speram sa te simti cel putin ca acasa pe aici!

Spor la postat!

Bun venit ! Nu conteaza varsta, sex-ul, samd.

Este o idee buna cu " coltul pentru artisti "..

+ Răspunde la thread

Permisiuni de postare

• Nu poți posta thread-uri noi
  • Nu poți posta răspunsuri
  • Nu poți posta atașamente
  • Nu îți poți edita postările