Bine ai venit pe Mix Romania Forum!
+ Răspunde la thread
Rezultate de la 1 la 4 din 4
    Dorind sa capat un raspuns decent si lamuritor la diverse probleme sau nedumeriri ce ar putea sa-mi dea batai de cap pe in activitatea mea pe acest forum si nevrand sa cad in pacatul ca n-am intrebat, n-am fost atenta si am facut de capul meu, am decis sa deschid acest topic unde sa cer lamuriri asupra intrebarilor la care consider ca ar trebui sa primesc o lamurire.

Astfel, pentru inceput, as dori sa cer o lamurire asupra unui aspect : Intentionez sa deschid un topic la sectiunea dedicata jocurilor pe PC unde sa-mi expun parerea mea cu referire la un anumit joc pe care eu l-am jucat cap-coada. Intrebarea mea : pot pune link-uri spre locul de unde cineva care ar dori sa experimenteze jocul sa-l poata descarca ? Sau link-uri spre walkthrough-uri pentru un joc anume ? Sau este total interzis acest lucru pe acest forum, eu trebuind sa ma limitez doar la a-mi scrie parerea, fara link ?

In asteptarea unui raspuns lamuritor, multumesc anticipat.

Sheriff Pushi este pe drumul cel bun!

Poti pune link, dar sa nu fie de tip warez. Adica mai pe intelesul tuturor, sa nu contina materiale ilegale sau piratate.

Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

Quote Postat de Aveqetura View Post
    Dorind sa capat un raspuns decent si lamuritor la diverse probleme sau nedumeriri ce ar putea sa-mi dea batai de cap pe in activitatea mea pe acest forum si nevrand sa cad in pacatul ca n-am intrebat, n-am fost atenta si am facut de capul meu, am decis sa deschid acest topic unde sa cer lamuriri asupra intrebarilor la care consider ca ar trebui sa primesc o lamurire.

Astfel, pentru inceput, as dori sa cer o lamurire asupra unui aspect : Intentionez sa deschid un topic la sectiunea dedicata jocurilor pe PC unde sa-mi expun parerea mea cu referire la un anumit joc pe care eu l-am jucat cap-coada. Intrebarea mea : pot pune link-uri spre locul de unde cineva care ar dori sa experimenteze jocul sa-l poata descarca ? Sau link-uri spre walkthrough-uri pentru un joc anume ? Sau este total interzis acest lucru pe acest forum, eu trebuind sa ma limitez doar la a-mi scrie parerea, fara link ?

In asteptarea unui raspuns lamuritor, multumesc anticipat.
    Pe scurt, daca jocul este de gen "freeware", atunci este ok si poti posta link-uri pentru descarcare. Daca este un joc cu plata, atunci nu incurajam postarea de link-uri de gen "Warez", intrucat riscam inchiderea forumului. Cat despre "walkthrough", eu zic ca sunt permise indicii, atata timp cat nu lovim in aspectul cu "Warez-ul", de care ziceam mai sus. Sper ca e de inteles si ca nu parem rau-voitori!

Mulţumesc foarte mult pentru răspunsurile acordate. Mi-am dat seama despre ce este vorba şi voi rămâne doar la a-mi expune impresiile despre un joc sau altul, fără a pune link-uri de descărcare. Nu doresc să se ajungă la închiderea unui site doar din pricina unor link-uri. Dacă totuşi cineva doreşte să ştie de unde poate face rost de jocul asupra căruia îmi exprim eu impresia, atunci este liber să-mi dea pm şi-I voi da id-ul meu de mess pentru a nu exista link-uri nici măcar în pm-uri.
    Sper că aşa este cel mai bine pentru forum şi că am luat decizia corectă.

PS. Nu închideţi topicul, că cine ştie ce întrebări mai am nevoie să pun…

+ Răspunde la thread

Permisiuni de postare

• Nu poți posta thread-uri noi
  • Nu poți posta răspunsuri
  • Nu poți posta atașamente
  • Nu îți poți edita postările