Bine ai venit pe Mix Romania Forum!
+ Răspunde la thread
Rezultate de la 1 la 5 din 5

Thread: alocatie

Stiti cumva cum fac sa iau toata alocatia daca nu am luat-o din februarie 2010 si pana acum ? Alocatia era pe numele lu tata pana am facut eu 18 ani si dupa am facut o cere doar cu numele meu ..dar n am luat o pt ca stau in bucuresti si ea imi vine la domiciliu din craiova
    help

Sheriff Pushi este pe drumul cel bun!

Daca e pe numele tatalui cred ca e de ajuns sa se duca el sa o ia si...atat. Dupa care poate sa ti-o trimita tie la Bucuresti

de unde sa o ia ? de la posta ? nu am mai luat o de 1 an jumate nu cred ca o ia pe toata de la posta

Administrator Lau se află în drumul spre celebritate!

In principiu, cred ca o poti ridica tu pe lunile restante, incepand cu luna in care ai depus acea cerere ca fiind persoana majora. Pentru lunile anterioare tind sa-i dau dreptate lui Pushi, pentru ca numai tatal tau va fi indreptatit sa ridice alocatia pe acele luni cat ai fost "sub 18". In principiu eu stiam ca se poate ridica de la posta sau de la sucursalele Banc Post.

Acum am cam terminat de dat cu parerea. Ca sfat final, ce iti recomand eu: Intra pe www.posta-romana.ro si foloseste datele de contact ale oficiului de unde ar trebui sa o ridici. Suni si intrebi concret ce e de facut, dupa ce le explici situatia, cat mai pe scurt. La fel ai putea incerca si la Banc Post (daca or mai avea contract pt alocatii): www.bancpost.ro

Sper ca ti-am fost de ajutor! Sa ne tii la curent ca poate ne mai vin idei!

Succes! (asteptam si cate o bere din alocatia ta cea stufoasa!!!!!)

The Father of Drifts ! Sicilianul este pe drumul cel bun!

Eu vreau sa te ajut putin pe viitor. Fa-ti un cont la ING, ai o dobanda, nu iti ia nimeni bani si ai mult mai multe avantaje (Fara reclame!)

+ Răspunde la thread

Permisiuni de postare

• Nu poți posta thread-uri noi
  • Nu poți posta răspunsuri
  • Nu poți posta atașamente
  • Nu îți poți edita postările